Energiecoach aan huis in Dongen

Update coronavirus 01/06/20
Vanaf 1 juni 2020 kunnen de energiecoachgesprekken weer plaatsvinden op 1,5m afstand. Ook is er de mogelijkheid om via een beeldgesprek met een energiecoach van Energie Dongen Samen Duurzaam in gesprek te gaan.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van Energie Dongen komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien en zolang de Corona maatregelen gelden, kan dit gesprek ook via een beeldgesprek. Tijdens een coachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe cv-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Waarom een coachgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis is gratis als je lid bent van Energie Dongen. Lid van Energie Dongen ben je al voor € 10,- per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van Energie Dongen, zoals inkoopacties en het aanbod voor groene stroom. Wil je geen lid worden, maar heb je wel behoefte aan een coachgesprek thuis? Dan kun je ook eenmalig € 25,- afrekenen. Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wil gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Gesprek uitbreiden met warmtebeeld.

Wanneer je je huis moeilijk warm krijgt, is het misschien ook zinvol om tijdens het gesprek een warmtebeeld van je huis te laten maken (dit kan alleen tijdens de wintermaanden). Dit kun je apart aanvragen. De energiecoach van Energie Dongen neemt dan een warmtecamera mee en kan aan de hand van beelden laten zien waar precies de warmte uit je huis naar buiten lekt. De kosten voor een warmtebeeld in combinatie met een adviesgesprek zijn € 40,- (en voor leden van Energie Dongen Samen Duurzaam € 15,-).

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches