Energieloket Hart van Brabant is online!

Hoera, de lancering van energieloket Hart van Brabant is een feit!

Maandenlang is er achter de schermen gewerkt aan deze website. Op Energieloket Hart van Brabant kunnen inwoners van Loon op Zand, Dongen, ‘s Gravenmoer, Klein Dongen en Vaart terecht met alle vragen over het verduurzamen van hun huis. Stap voor stap energie besparen bij je thuis, daar draait het om op dit platform.

Bij het Energieloket Hart van Brabant snappen we dat je huis verbeteren een hele opgave kan zijn. Daarom maken we het je makkelijker door alle informatie op een centrale plek aan te bieden. Op de website geven we je onafhankelijk tips en advies over energie besparen. Ook kunnen we je koppelen aan een energiecoach die voor advies bij je thuis langskomt.

Het energieloket Hart van Brabant is een initiatief van de gemeenten Dongen en Loon op Zand, haar energiecooperaties Energie Dongen Samen Duurzaam en Energiecollectief Loon op Zand en Coöperatie HOOM. Samen hebben zij een gemeenschappelijk doel: de klimaatdoelstellingen behalen en de opwarming van de aarde te verminderen.

Bij het energiezuinig maken van je woning kun je wel wat advies gebruiken. Daarom ondersteunen we je met handige tips. Wil je graag persoonlijk contact? Onze helpdesk staat op maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Via de website kun je ook een gratis energie-adviesgesprek bij jou thuis aanvragen. Hopelijk tot ziens!