Energiecafé

Dinsdag 19 maart

Energiehuis Hilvarenbeek organiseert…

 

…een avond met deskundige sprekers over de voordelen én consequenties van een warmtepomp in jouw woning, waarom het energielabel van je huis er toe doet, en de beste tips van het Energiehuis en onze Energiecoaches.

In navolging van het succesvolle Energiecafé in november 2023 nodigt het Energiehuis Hilvarenbeek je van harte uit voor een nieuw Energiecafé op 19 maart a.s. in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek. Iedereen is van harte welkom. De deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wat kun je verwachten?

Gespreksleider is Remco Kuipéri, Directeur Coöperatieve Rabobank Hart van Brabant. Binnen de Rabo-organisatie geeft hij mede inhoud aan de thema’s Energietransitie en Duurzaam wonen.

 

Je krijgt antwoord op concrete vragen over gebruik van energie in je woning of bedrijf. Vragen zoals: Wat betekent een warmtepomp voor mijn woning; krijg ik mijn huis wel goed op temperatuur; wat betekent het energielabel van mijn woning en is het nuttig te investeren in de verbetering ervan.

 

We hebben twee zeer deskundige sprekers voor je uitgenodigd die je daar meer over kunnen vertellen: Gerard de Mol en Ralf Klop.

 

Gerard de Mol, adviseur voor klimaat en energie voor het Rijksvastgoedbedrijf, docent Avans Hogeschool; Hij neemt u mee in de mogelijkheden van de Warmtepomp. Zijn stelling: “Warmtepompen zijn er in verschillende uitvoeringen, maar… éérst aanvullend isoleren.”

 

Ralf Klop is Directeur  van Groene Groei, een gerenommeerd adviesbureau voor verduurzamingsprocessen. Volgens Ralf heeft het energielabel een relatie met energieverbruik, waarde en financierings mogelijkheden.” Zijn stelling: “Een Energielabelrapport is geen Energieadvies.”

 

Wim Lemmens, onze coördinator van het Energiehuis vertelt u graag over de rol die het Energiehuis speelt bij de uitvoering van het Nationaal Isolatie Programma in Hilvarenbeek.

 

Tijdens de avond zijn er meerdere energiecoaches aanwezig, bij wie je terecht kunt voor je vragen over het verduurzamen van je woning.

 

Kom ook naar het Energiecafé en steek je lichtje op tijdens deze informatieve én gezellige avond.

 

Datum: Dinsdag 19 maart

Tijd:       20.00 uur (19.30 uur inloop)

Locatie: Cultureel Centrum Elckerlyc

 

Voor eventuele vragen, neem contact op met Wim Lemmens, onze Coördinator van het Energiehuis. Email: [email protected] of tel: 06-25062774

 

 

 

 

 

Informatie

Dinsdag 19 maart

20.00 uur

Cultureel Centrum Elckerlyc