Welkom bij het Energieloket Hart van Brabant in Loon op Zand

ECLoZ | om met energiebesparingsadviezen op de Loonse en Kaatsheuvelse markt op 25 september

Global Goals Vlaggendag – 25 september – Duurzaamheidsdag
Onze Gemeente Loon op Zand is Global Goals gemeente, met speciale aandacht voor Duurzaamheid (Voor meer informatie: https://www.loonopzand.nl/globalgoals/).
Op vrijdag 25 september – Global Goals Vlaggendag – wordt dan ook in alle drie de kernen de Global Goals vlag gehesen. Initiatief is destijds genomen door burgerplatform Wereldgemeente Loon op Zand die zich nog steeds, samen met inwoners, ondernemers en gemeente, inzet voor duurzaamheid en eerlijke handel. Vanuit dit initiatief is in 2015 ECLoZ ontstaan, het Energiecollectief in de Gemeente Loon op Zand.
Energie besparen = geld besparen. GRATIS Led-lamp helpt u op weg!
Een goede stap op weg naar een duurzame samenleving is beperking van energiegebruik.
Hoe minder gebruik, hoe minder hoeft te worden opgewekt. Dat is ook de insteek van ECLoZ |
om, die de inwoners van de gemeente graag wil stimuleren om aan de slag te gaan met besparingsmaatregelen. Global Goals dag wordt daarom aangegrepen om op de weekmarkten in Loon op Zand en Kaatsheuvel aanwezig te zijn met besparingsadviezen.
Er kan een kort gesprek worden gevoerd met een van de lokale energiecoaches van ECLoZ, die als steuntje in de rug een led-lamp uitdeelt. Ook voor advies over lokaal opgewekte groene stroom van zonne- en windenergie kan men er terecht.
Energiecoach aan huis via Energieloket
Voor een uitgebreider gesprek met een energiecoach thuis kan een afspraak gemaakt worden via het digitale Energieloket in de gemeente Loon op Zand.

Vraag het een energiecoach

Bij ECLoZ | om, Energie Collectief in de gemeente Loon op Zand, zijn 6 energiecoaches opgeleid en zij geven u aan huis  6 coaches van ECLoZof evt. via beeld (video call) nuttige tips over energie besparen. Hier lees je hoe dat werkt en wat het je oplevert.

Meer info

Bekijk alle subsidies

Overweeg je duurzame maatregelen, dan wil je ook weten wat het kost en wat het oplevert. En of je subsidies kunt krijgen.

Meer info

Verbeter je huis en je comfort

Er is altijd iets wat je kunt doen om je huis te verbeteren. Bekijk kleine en grote maatregelen die passen bij jouw situatie.

Bekijk direct

Binnenkort in Loon op Zand

Artikel in Geen categorie

1 min.

Energieloket Loon op Zand gelanceerd

Energieloket geopend door “keukentafelgesprek” met wethouder door Loonse energiecoach. Door het houden van een energiecoachgesprek in zijn woning, met de energiecoach van ECLoZ, Fred Greven,…

Artikel in Spouwmuurisolatie

2 min.

Zo ontdek je welke isolatie er aanwezig is

Als je je huis verder wil isoleren, is het van belang om te weten wat er al aanwezig is. Het bouwjaar van het huis geeft…

Meer subsidie voor isoleren eigen huis

De subsidiebedragen voor het verduurzamen van woningen worden verder verhoogd in de loop van 2020. Dat heeft minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)…