Energiecoach aan huis

Onze goed opgeleide energie coaches adviseren u graag.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Een energiecoach van ECLoZ | om  komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien. Tijdens het gesprek met de energiecoach krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel of een warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Waarom een coachgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis kost euro 25,- per bezoek. Voor leden is dit gratis. Lid van ECLoZ | om ben je al voor euro 10,- per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van ECLoZ | om, zoals inkoopacties en het aanbod voor groene stroom.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wilt gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Gesprek uitbreiden met warmtebeeld?

Wanneer je je huis moeilijk warm krijgt, is het misschien ook zinvol om tijdens het gesprek een warmtebeeld van je huis te laten maken (dit kan alleen in de wintermaanden). Dit kun je apart aanvragen. De energiecoach van ECLoZ | om neemt dan een warmtecamera mee en kan aan de hand van beelden laten zien waar precies de warmte uit je huis naar buiten lekt. De kosten voor een warmtebeeld in combinatie met een adviesgesprek is € 25,-, maar is voor leden ook gratis.

Omdat huizen vanaf bouwjaar 1990 en jonger al redelijk goed geïsoleerd zijn wegens bouwbesluit, krijgen deze een lagere prioriteit bij het maken van warmtebeelden.

Boek hier je energiecoachgesprek in Loon op Zand

Een energiecoach aan huis kost euro 25,- per bezoek. Voor leden is dit gratis. Lid van ECLoZ | om ben je al voor euro 10,- per jaar.

Wat levert een gesprek op?

 

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches