Energiecoach aan huis

Update coronavirus 4/08/20
Door de maatregelen vanuit het kabinet vanwege het Coronavirus hebben wij besloten voorlopig – met alle RIVM maatregelen in acht – adviesgesprekken aan huis te voeren. Dat wil zeggen op 1,5 meter, en we volgen alle hygiënemaatregelen. Er is een Corona virus protocol wat onze energiecoaches naleven. Als u wilt sturen we u dit protocol van te voren. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om via beeld (video call) met een energiecoach van ECLoZ | om Energie Collectief in de gemeente Loon op Zand in gesprek te gaan.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Een energiecoach van ECLoZ | om  komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien en zolang de Corona maatregelen gelden, kan dit ook via een beeldgesprek. Tijdens een energie coachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Waarom een coachgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis kost euro 25,-, en dan ben je automatisch lid van ECLoZ | om tot 1-1-2022. Lid van ECLoZ | om ben je al voor euro 10,- per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van ECLoZ | om, zoals inkoopacties en het aanbod voor groene stroom.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wilt gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Gesprek uitbreiden met warmtebeeld?

Wanneer je je huis moeilijk warm krijgt, is het misschien ook zinvol om tijdens het gesprek een warmtebeeld van je huis te laten maken (dit kan alleen in de wintermaanden). Dit kun je apart aanvragen. De energiecoach van ECLoZ | om neemt dan een warmtecamera mee en kan aan de hand van beelden laten zien waar precies de warmte uit je huis naar buiten lekt. De kosten voor een warmtebeeld in combinatie met een adviesgesprek zijn Euro 40,-.

Boek hier je beeldgesprek in Loon op Zand

Een energiegesprek via beeld met een energiecoach van ECLoZ? De kosten hiervan zijn € 25,- .

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches