Energiecoach aan huis in Riel en Goirle

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van Duurzaam Riel Goirle komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien. Tijdens een energiecoachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Voordat de energiecoach met je in gesprek gaat kun je alvast wat voorbereidend werk doen. We sturen je inloggegevens voor een zogenaamd Hoomdossier. Hoe meer je hier in kunt vullen, hoe beter de coach jou kan helpen. Ook de energiecoach zal in het Hoomdossier de onderwerpen die zijn besproken invullen. Zo kun je altijd terug zien, wat de beste stappen zijn, en het Hoomdossier aanvullen, als er een maatregel is uitgevoerd.

Heb je interesse, schrijf je dan meteen in

Op dit moment zijn er een aantal lokale energiecoaches uit de gemeente opgeleid om inwoners op weg te helpen om energie te besparen in huis. Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen.

Voor een energiecoach aan huis vragen wij € 25,- (incl. btw.). Er is ook al de mogelijkheid om lid te worden van de algemene ledencoöperatie van Duurzaam Riel Goirle. Deze algemene ledencoöperatie wordt binnen enkele maanden opgericht. De kosten om lid te worden van de algemene ledencoöperatie bedragen €15,- (incl. btw.) per jaar en in dat geval is een energiecoach gesprek gratis.

Bekijk in de video hieronder wat een energiecoach doet.

 

 

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches