Energiecoach aan huis in Riel en Goirle

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van Duurzaam Riel Goirle komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien. Tijdens een energiecoachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Energiecoachgesprek uitbreiden met een warmtescan (optioneel).

Merk jij dat je altijd vroeg in het jaar je verwarming aan hebt? Dan kan het zinvol zijn een warmtescan van je huis te laten maken. Dit gebeurt in combinatie met een energiecoachgesprek. Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit jouw huis weglekt. Tijdens het gesprek krijg je nuttige tips over hoe en waar je extra isolatie aan zou kunnen brengen. Na afloop van de warmtescan ontvang je een beknopt rapport.

Heb je interesse, schrijf je dan meteen in!

Op dit moment zijn er een aantal lokale energiecoaches uit de gemeente opgeleid om inwoners op weg te helpen om energie te besparen in huis. Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen. Dit geldt voor zowel huur- als koopwoningen.

Voor een energiecoach aan huis vragen wij € 25,- (incl. btw.). Voor leden van energiecoöperatie Duurzaam Riel Goirle is een energiecoach gesprek aan huis gratis. Optioneel kan het energiecoachgesprek worden uitgebreid met een warmtescan van de woning. De meerkosten voor een warmtescan bedragen €25,- (incl. btw.) voor zowel leden, als niet-leden.

Bekijk in de video hieronder wat een energiecoach doet.

 

 

Aanmelden Energiecoach Gesprek

Boek hier je energiecoachgesprek!
    Optioneel. Meerkosten bedragen €25,- (incl. btw.).
    Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over energie besparen in Riel Goirle.
  • Hidden
    MM slash DD slash JJJJ

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches