Op 100ste dak zonnepanelen geplaatst via Duurzaam Riel Goirle

Arjan van Bezemer is de 100ste die gebruik maakt van de kennis van Duurzaam Riel Goirle om zonnepanelen op zijn dak te laten installeren. Arjan: ‘Ik ben vorig jaar naar een bijeenkomst over ‘zonnepanelen op eigen dak’ van Duurzaam Riel Goirle geweest. Met de informatie van de bijeenkomst  hebben we er goed over nagedacht en besloten de zonnepanelen te laten plaatsen. Daarna was het heel makkelijk: ik heb me via de site van Duurzaam Riel Goirle aangemeld en Jolanda van Robben Groene Energie heeft een afspraak met ons gemaakt.  Alex Robben is bij ons komen kijken en heeft de mogelijkheden besproken. We kregen een keurige offerte en vandaag gaan ze het dak op!’

Duurzaam Riel Goirle wil iets tastbaars bijdragen aan een kwalitatieve leefgemeenschap, nu en voor de toekomstige generaties. Sinds februari 2018 biedt ze de mogelijkheid om zonnepanelen op jouw eigen dak te laten plaatsen zodat je verzekerd bent van een goede zorgeloze installatie. Inmiddels hebben 100 huiseigenaren gebruik gemaakt van deze service. De energiecoöperatie is onafhankelijk en werkt zonder winstoogmerk, het liefst met lokale partijen. Je hebt wel de voordelen van een topkwaliteit, service, een gunstige prijs en je hoeft zelf niet alles uit te zoeken.

Duurzaam Riel Goirle gaat een stap verder! Samen met de gemeente gaan ze inwoners helpen met duurzaamheid. Dit kan met verschillende maatregelen, denk aan zonnepanelen, energiebesparing, warmtepompen en isolatie. Dit lijken grote stappen, maar je kunt met kleine maatregelen zoals tochtstrips en radiatorfolie ook al energie besparen!

 

(Fotobijschrift: Op 13 januari 2020 geeft Rob de Bruijn (links) namens Duurzaam Riel Goirle onder toeziend oog van Alex Robben een bloemetje aan Arjan Bezemer)