Vind je bedrijf

Bekijk welke bedrijven je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. Energieloket Hart van Brabant werkt samen met geselecteerde bedrijven uit de regio.

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker! Energieloket Hart van Brabant werkt samen met geselecteerde bedrijven uit de regio. Bedrijven die door Energieloket Hart van Brabant zijn geselecteerd op basis van de volgende belangrijkste voorwaarden:

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteitscriteria hanteert voor leden.
  • Ze hanteren leveringsvoorwaarden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Ze zijn in het bezit van een aansprakelijkheids-verzekering.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Disclaimer

De informatie die op deze pagina wordt verstrekt, is bedoeld om een indruk te geven van bedrijven die maatregelen om te verduurzamen uitvoeren. De firma’s die met naam genoemd zijn, kunnen een of meerdere van deze producten leveren. Het is echter niet zo dat Energieloket Hart van Brabant namens de aangesloten gemeenten en energiecoöperaties deze firma’s specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. Wij adviseren jou om altijd zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders te vergelijken.