Energiecoach aan huis in Hilvarenbeek

De energiecoach komt graag bij u langs: maak nu een afspraak!

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van Energiehuis Hilvarenbeek komt graag bij jou thuis aan de keukentafel om je van informatie te voorzien.

Voordat de energiecoach met je in gesprek gaat kun je alvast wat voorbereidend werk doen. We sturen je inloggegevens voor een zogenaamd Hoomdossier. Hoe meer je hier in kunt vullen, hoe beter de coach jou kan helpen. Vind je het lastig om het dossier in te vullen? Bel of mail ons dan. We helpen je graag!”

Tijdens een energiecoach gesprek  krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies. Je maakt samen een stappenplan van eenvoudige tot mogelijk intensieve maatregelen in of aan je woning. Een energiecoach houdt daarbij rekening met je (comfort) wensen en budget. Na het bezoek krijg je een samenvattend verslag, digitaal beschikbaar in het Hoom-dossier.

Inwoners van Hilvarenbeek kunnen bij het Energiehuis Hilvarenbeek een gesprek met een Energiecoach aanvragen. De waarde van een gesprek met de energiecoach en het rapport wat wordt opgesteld is ca. 150 Euro. Door een extra bijdrage van de overheid kan Energiehuis Hilvarenbeek het energiecoachgesprek samen met de gemeente Hilvarenbeek aanbieden tegen een bescheiden bijdrage van Euro 30, inclusief BTW.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wil gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!

Lees hier meer over onze gedreven energiecoaches!

Wat levert een gesprek op?

 

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches