Warmtebeeld van je huis

Voelt je huis koud aan? Een warmtebeeld laat je meteen zien wat je hieraan kunt doen.

Waar ‘lekt’ de warmte bij jou thuis weg?

Merk jij dat je altijd vroeg in het jaar je verwarming aan hebt? Dan kan het zinvol zijn een warmtescan van je huis te laten maken. Dit gebeurt in combinatie met een energie coachgesprek. Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit jouw huis weglekt. Tijdens het gesprek krijg je nuttige tips over hoe en waar je extra isolatie aan zou kunnen brengen.

Wat is precies een warmtebeeld?

De warmtescan of het warmtebeeld bestaat uit een serie infrarood opnamen van de binnenkant en buitenkant van je huis. Op deze scan zie je waar in huis warmte verloren gaat en waar je extra kunt isoleren. Is je huis slecht geïsoleerd, dan kan er vocht en schimmel ontstaan in muren. Beter isoleren kan ervoor zorgen dat je fijner (warmer) en gezonder kunt wonen.

Een energiecoach van ECLoZ komt graag langs voor een energie coachgesprek met warmtebeeld van je woning. Goed om te weten: als het te warm is buiten, kan er geen scan gemaakt worden. De warmtescan wordt daarom uitgevoerd tussen november en maart, bij een buitentemperatuur onder de 7/8 graden Celsius. Een energie coachgesprek met warmtescan levert jou een uitgebreid beeld op van de mogelijkheden om je huis te verbeteren. Je kunt dit gesprek met een energiecoach, die ook de warmtescan maakt, aanvragen via het formulier hiernaast.

Kosten van een warmtescan zijn € 25,-. Voor leden van ECLoZ is deelname gratis. Word voor een tientje per jaar lid van ECLoZ dan kunt u ook gratis aan deze actie deelnemen! Meer informatie over het energiecollectief vindt u op www.ecloz.nl.

Gesprek met warmtebeeld aanvragen van ECLoZ

Weten waar het warmte ‘lekt’? Vraag een gesprek met warmtebeeld aan, gratis, maar we vragen je wel lid te worden van ECLoZ voor € 10,- per jaar.

Wat levert een gesprek op?

  • Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  • Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  • Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Over onze gedreven energiecoaches